خرید رب دبه ای و بشکه ای
رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی یکی از اصلی ترین و مهم ترین چاشنی در غذاهای ایرانی می باشد که استفاده و مصرف آن در غذاها باعث خوشمزه تر شدن ، خوش رنگ شدن و خوش عطر شدن بیشتر غذا می شود.
همچنین رب گوجه فرنگی به سلامت پوست و جلوگیری از بیماری های قلبی کمک بسیاری می کند چرا که درون خود خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
و اما انتخاب یک رب باکیفیت و خوش طعم تاثیر زیادی بر خوش عطر و بو شدن غذای شما دارد بنابراین ما به شما رب آلاله را پیشنهاد می کنیم که از کیفیت بالایی برخوردار می باشد و بیشتر از نیم قرن است که در تولید رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی فعالیت می کند و به گویی می توان گفت متخصص این کار هستند.
پس بدون شک اگر می خواهید غذایی که درست می کنید خوشمزه ترین و خوش عطر ترین و علاوه بر این خوش رنگ شود حتی یک بار هم که شده رب آلاله را امتحان کنید مطمعنا پشیمان نمی شوید.
رب گوجه فرنگی به صورت دبه ای و بشکه ای
بسته بندی رب های گوجه فرنگی به روش های مختلفی انجام می گیرد که یکی از روش های آن به صورت دبه ای و بشکه می باشد که در این روش رب ها را برای ماندگاری بیشتر و فاسد نشدن در دبه ها و بشکه های بزرگ می ریزند.
این رب ها نیز به کشورهای دیگر هم صادر می شوند از این رو نوع بسته بندی رب گوجه فرنگی به روش دبه ای و بشکه ای باعث شده است تا هرروزه بر تعداد مشتریانی که در خارج کشور هستند افزایش پیدا کند.
10 تا از ویژگی های رب های دبه ای و بشکه ای
- بدون نمک
- ماندگاری بالا
- کیفیت بالا و بی نظیر
- خالص و بدون مواد افزودنی
- بدون مواد نگهدارنده
- دارای بافتی سفت و غلیظ
- برای تهیه کردن انواع سس ها قابل استفاده می باشد.
- مخصوص صادرات
- مخصوص مصرف کردن های کارخانه های داخلی
- استفاده از گوجه های درجه یک ، گوشتی، قرمز و رسیده
طرز تهیه رب گوجه فرنگی
شاید خیلی از افراد دوست داشته باشند فرایند درست کردن یک رب خوشمزه و خوش رنگ را بدانند اما تا به الان اطلاعاتی در این زمینه نداشتند از این رو تصمیم گرفتیم در ادامه ی این مطلب مراحل لازم برای تهیه یک رب گوجه فرنگی خوش طعم را آموزش دهیم پس در ادامه همراه ما باشید.
- در ابتدا گوجه های رسیده و قرمزی را تهیه کنید و آن را بشویید
- سپس گوجه ها را برش زده و با دستگاه مخلوط کن کاملا له کنید تا جایی که دیگر اثری از پوست های گوجه و تخم گوجه وجود نداشته باشد.
- در مرحله بعد گوجه های له شده را برای اطمینان دوباره از وجود نداشتن پوست و تخم گوجه از صافی چندین بار رد کنید چرا که وجود آن ها باعث کپک زدن و فاسد شدن زودهنگام رب می شود.
- سپس گوجه فرنگی های له شده در یک قبلمه روحی بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشند.
- هر چند وقت یکبار گوجه ها را هم بزنید تا ته نگیرند و همچنین برای این که ربی غلیظ و سفت داشته باشید زیر شعله را کم کنید و مرتب هم بزنید و اجازه دهید تا گوجه ها به آرامی بپزند.
- در این مرحله می توانید نمک را به اندازه ای که نه خیلی شور شود و نه خیلی بی نمک اضافه کنید.
- بعد از اضافه کردن نمک و هم زدن آن رب خوشمزه شما آمادس و می توانید بعد از خنک شدن آن را در شیشه های تمیز و خشک بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری کنید.
استفاده از رب گوجه فرنگی چه خواصی برای بدن ما دارند؟
- جلوگیری از بیماری های قلبی
- مانع از ابتلا شدن به سرطاان معده، ریه، پروستات، سکته مغزی
- تولید کلاژن و کمک به شادابی و سفت شدن پوست
- باعث زیبایی و سلامت پوست
- جلوگیری از پیری
- مفید برای سلامت روده
- جلوگیری از لخته شدن خون
- جلوگیری از ریزش مو
- افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن
- جلوگیری از عفونت ادراری
- جلوگیری از سنگ صفرا
جمع بندی
بنابراین همانطور که در ابتدای مقاله هم گفتیم اگر به دنبال ربی باکیفیت و خوشمزه هستید ما به شما رب آلاله را پیشنهاد می کنیم و همچنین این رب های خوشمزه را می توانید به صورت دبه ای و بشکه ای هم سفارش دهید ، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ای که در زیر برایتان قرار می دهیم تماس بگیرید:
شماره تماس: 09121468199